Teknikparkens konferenscenter
/

Konferenscenter i Göteborg

 

OM OSS

Våra konferenslokaler i Göteborg  passar perfekt oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap. När du letar efter en konferenslokal av hög kvalitet kan du alltid vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet av att hyra ut lokaler, vår personal finns på plats för att svara mot era förväntningar och önskemål. Du kan åka spårvagn till oss och kliva av på hållplatsen Chalmers.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vi samarbetar med restaurangerna på Chalmersområdet  och kan komplettera din konferens med lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika, wraps, buffé m.m. Hör av dig så berättar vi mer.

Vi samarbetar med eventföretaget Aventi om du vill komplettera din konferens med en aktivitet för gruppen. 

Vi samarbetar också med Teknikparkens Redovisning,  Teknikparkens Redovisning är en redovisningsbyrå i Göteborg som hjälper företag med alltifrån bokföring, redovisning, fakturering, deklarationer, årsredovisningar och ekonomistyrning.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________


SERVICE

Av oss får ni den personliga service ni behöver för att genomföra ert arrangemang på ett lyckat sätt i lugn och ro.

Vi hjälper er gärna med registrering av deltagare, kopiering och utskrifter både färg och svart-vitt m.m.

I alla våra konferenslokaler ingår handsprit, vatten i karaff, godis, block/penna, projektor, whiteboard och trådlöst internet. 

För heldagar eller sena vistelser kan alla lokaler bokas till kl 20.00, tyvärr kan detta inte erbjudas över helger. I våra stora konferenslokaler Poseidon och Afrodite ingår mikrofoner och högtalaranläggning.

Vidare kan vi erbjuda videokonferens och övrig utrustning vid förfrågan, i offerten du får ser du våra priser för dina önskemål. Välkommen att kontakta oss på Teknikparkens konferenscenter via telefon eller e-post.

VAR VI FINNS

Vi finns på Chalmersområdet i Johanneberg, Göteborg.

Sven Hultins gata 9C

412 58 Göteborg

031-3099400

info@konferenscenter.nu

ÖPPETTIDER:

Mån-Tors        08:00-16:00

Fre                      08:00-15:00